Compania "Blazer"
Veșnica pomenire pentru persoanele iubite
Pierderea unei persoane dragi este întotdeauna o mare durere pentru toți. Nu putem influența în niciun fel ceea ce s-a întâmplat. Dar putem perpetua memoria cuiva drag. Pentru aceasta, oamenii din cele mai vechi timpuri au ridicat monumente pentru cei care au plecat în altă lume. . Produse
Compania "Blazer"
Calitate și profesionalism
Piatra funerară - căldura inimii și iubirii dvs., înghețată în piatră.Piatra este cel mai bun lăcaș al memoriei, nu arde și nu mocnește, transportă în mod fiabil în timp amintirea unei persoane dragi nouă, o va transmite strămoșilor noștri. Produse
Despre compania
"Blazer"
Servicii de calitate la prețuri accesibile
Compania  „Blazer”  se ocupă de producerea monumentelor în Moldova din 1997, fondată la sfârșitul anilor '90 și până în prezent este unul dintre cei mai mari producători de produse memoriale din regiunea capitalei. Lucrăm folosind principiul: „fiecare monument este unic în felul său”. Deoarece, chiar și monumentele obișnuite, tipice, diferă între ele. Diferența se manifestă în mai multe detalii, de exemplu, cum ar fi gravarea profundă sau simplă, șlefuirea, nuanța inscripțiilor cu vopsea aurie sau albă, prezența unui epitaf, precum și o serie de alte detalii și nuanțe. Cea mai mare valoare a unei companii este, desigur, angajații acesteia. Puține ateliere de granit din Moldova se pot lăuda cu un astfel de colectiv calificat. Personalul întreprinderii este format din specialiști instruiți, a căror experiență profesională ajunge de la 5 la 20 de ani. Angajații companiei "Blazer" vă oferă o gamă completă de servicii pentru fabricarea, proiectarea și instalarea ulterioară a obiectelor memoriale, monumentelor din piatră naturală de cea mai înaltă calitate de orice formă și dimensiune. Pentru noi este important ca contactându-ne, într-o perioadă dificilă pentru dvs., să puteți avea încredere în noi și în ceea că totul se va face ținând cont de dorințele și cerințele dumneavoastră.
Mai mult de 24 de ani în domeniu.
Încă vă întrebați de ce anume "Blazer" vă poate ajuta?
Abordare individuală „Blazer” pune accent foarte mult pe monumentele individuale din granit care nu seamănă cu niciun alt proiect, păstrând pentru totdeauna amintirile unei persoane dragi care a decedat.
Specialiști calificați Personalul calificat și bogata experiență de lucru ne oferă posibilitatea de a realiza proiecte de orice complexitate.
Prețuri accesibile Producția proprie permite evitarea marcajelor intermediarilor.
Gama largă Cel mai mare sortiment de modele de monumente din Moldova.
Produse calitative Folosim doar cele mai calitative materiale naturale pentru execuția monumentelor.
Timpul scurt de execuție Deținem toate resursele necesare pentru realizarea comenzilor dvs. într-un timp limitat,de asemenea avem monumente finite la depozit.